Snoep displays zijn smetteloos en praktisch - Buyck Displays

Een professioneel snoep display bij Buyck Displays

Wanneer u schepsnoep verkoopt, zijn praktische en smetteloze snoepbakken van essentieel belang. Het snoep wordt mooi en overzichtelijk tentoongesteld, buiten bereik van plakkerige kinderhandjes. Voor onverpakt snoep wordt een speciale snoepschep gebruikt om de hygiëne te garanderen. Verpakte snoepjes kunt u bijvoorbeeld in een handige dispenser presenteren, of in losse bakken met of zonder deksel. Buyck Displays heeft ruim 25 jaar ervaring in de productie van kwalitatieve displays in alle soorten en maten.

Snoepbakken van hygiënisch materiaal

Een snoep display wordt in de meeste gevallen van plexiglas gemaakt. Dit materiaal is zeer sterk en gaat dus bijzonder lang mee. Plexiglas is ook relatief licht en gemakkelijk schoon te houden. Doordat het doorzichtig is, kan de klant bovendien in één oogopslag zien welke snoepjes er in de bakken zitten. Wij kunnen uw snoepbak van plexiglas ook bedrukken, bijvoorbeeld met een afbeelding van uw logo!

Een uitzondering vormen onze speciale lollyhouders. Deze maken wij in de meeste gevallen van hout. Heeft u speciale wensen of zoekt u een formaat snoepbak dat wij niet in het assortiment hebben? Kiest u liever voor transparant of gekleurd plexiglas? Of wilt u eerder een snoep display van hout of metaal? Wij maken voor uw winkel de snoepdisplays graag op maat, geheel volgens uw wensen.

Bekijk ons ruime assortiment in snoepdisplays

Onze standaardmodellen snoepbakken zijn stapelbaar tot drie stuks. Ze hebben elk een schuifdeksel met een speciale opening waar de snoepschep in kan rusten. U kunt deze standaardbakken bijvoorbeeld in een stijlvolle kast of in een stellingkast plaatsen. Behalve losse bakken verkopen wij ook drie of zes bakken aaneen met individuele schuifdeksels. Daarnaast hebben we verschillende formaten plexiglas snoepbakken in ons assortiment, met of zonder deksel. Zo kunt u bijzondere soorten snoep extra in het oog laten springen.

Hebt u nog vragen over onze webshop of wilt u graag een snoep display op maat laten maken voor uw zaak? Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen door te nemen. Oók wanneer u meer informatie wenst over onze andere displays, zoals de sleutelhanger displays of een servettendisplay. U kunt daarbij steeds rekenen op onze snelle service en scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!