Vitrinekasten om diverse producten te etaleren - Buyck Displays

Een vitrinekast voor in uw winkel

Buyck Displays biedt al meer dan 25 jaar lang display kasten van metaal, plexiglas of hout voor u en de producten die u graag wilt neerzetten in winkels, op beurzen etc. Elke vitrinekast is dan ook voor speciale doeleinden gemaakt, of u nu iets zoekt voor op uw toonbank, een draai model voor servetten, een display speciaal voor snoepgoed, of iets voor totaal andere producten. Een vitrinekast van Buyck Displays zorgt er hoe dan ook voor dat uw producten netjes gepresenteerd worden, volledig tot hun recht komen en ze goed worden gedragen door de verschillende constructies. De vraag is echter natuurlijk: Wanneer kiest u voor hout, wanneer kiest u voor plexiglas en wanneer voor een display kast van metaal?

Display rek van metaal of hout?

Een metalen vitrinekast is natuurlijk de stevigste optie. Metaal is gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en natuurlijk erg sterk. Toch is metaal niet de oplossing voor de presentatie van al uw producten. Soms komen producten net niet helemaal tot hun recht in een constructie van metaal. Zoekt u bijvoorbeeld een authentieke en karakteristieke manier van presenteren, die meer sfeer aan zowel uw winkel als aan uw producten biedt? Dan is een vitrinekast van hout dé display voor u.

Vitrinekast; Glas vs. plexiglas

Een glazen vitrinekast ziet er erg chic uit en uw producten vallen op deze wijze gelijk op. In een dergelijke vitrinekast worden uw producten van alle kanten belicht en extra benadrukt. Daarom is glas vaak gewenst in het geval van iets kostbaardere producten of verzamelartikelen, die niet al te zwaar zijn. Wilt u een glazen vitrinekast in uw winkel? Dan kunt u beter geen glazen display kopen, maar liever een vitrinekast van plexiglas.

Plexiglas is een kunststof die lichter, sterker én duurzamer is dan standaard dubbel glas. Het is helder en transparant, waardoor uw oog meteen op de producten valt. Ook breekt plexiglas minder snel en versplintert het niet, waardoor het een veilig materiaal is om mee te werken. Wilt u dus steviger glas? Dan kiest u voor een plexiglas vitrinekast.

Display kasten van Buyck Displays

De display rekken van Buyck zijn snel in elkaar gezet en zo gemaakt dat u er nog lang plezier van hebt. Hebt u een keuze kunnen maken en een nieuwe vitrinekast uitgekozen, of wilt u meer informatie over Buyck Displays of een van de producten die wij u bieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.