Prijskaarthouders bieden klanten overzicht - Buyck Displays

Prijskaarthouders verkrijgbaar bij Buyck Displays

Of u nu autoverdelers, horecagelegenheden of bijvoorbeeld kapperszaken vertegenwoordigd… De klanten weten graag aan welke prijzen ze zich mogen verwachten. Op prijskaarten communiceert u overigens niet alleen uw prijzen op een duidelijke manier, maar geeft u tegelijkertijd ook een praktisch en helder overzicht van alle producten en diensten. Bij Buyck Displays kan u eenvoudige maar stijlvolle prijskaarthouders en menu houders bestellen.

Prijskaarthouders in alle formaten

Prijskaarten zijn er in allerlei formaten en uitvoeringen: van een enkel A4-tje tot een heel boekwerk. Het hangt er maar van af wat u precies aan producten of diensten levert en wat uw voorkeuren zijn. Omdat er zoveel verschillende prijskaarten mogelijk zijn, bieden we bij Buyck Displays ook een ruime keuze in prijskaarthouders, zowel wat betreft formaat als wat betreft materiaal.

Een prijskaarthouder in metaal, hout of plexiglas? Formaat A3, A4, A5 of 1/3 A4?Daarvoor kan u bij ons terecht. Met ruim 25 jaar aan ervaring in het ontwerpen en fabriceren van allerhande displayartikelen, kan u bij ons ook een prijskaart houder helemaal op maat laten maken. Vertel ons uw wensen en onze professionele designers denken graag met u mee!

Menu houder

Vindt u het fijn om in horecagelegenheden de menukaarten standaard op tafels te hebben liggen, zodat de klanten zelf gemakkelijk iets kunnen uitkiezen en bijbestellen als ze dat wensen? Dan bent u vast op zoek naar een stijlvol display menu. Wanneer de menukaart netjes in een menu houder zit, verkleint u het risico op beschadiging en vlekken immers aanzienlijk.

In ons standaardassortiment displays kan u ook een display menu met 2 niveaus vinden; ideaal wanneer u bijvoorbeeld een aparte gerechten- en drankenkaart heeft, of een afzonderlijke volwassen- en kindermenukaart hanteert.

Visitekaartjes display

Ook voor een visitekaartjes display bent u bij ons aan het juiste adres. Geef uw klanten na een aangenaam bezoek de kans om een visitekaartje mee te nemen, zodat ze voor een volgend bezoek snel uw contactgegevens bij de hand hebben. Met een visitekaartje kunnen ze uw firma’s ook beter bij hun vrienden en kennissen onder de aandacht brengen.

Beter dan uw visitekaartjes zo maar op een tafeltje aan de deur te leggen, kan u ze op een stijlvolle en in het oog springende wijze presenteren in een visitekaartjes display. Neemt u gerust contact met ons op voor een verkennend gesprek over de mogelijkheden!