Folderrek Archieven - Buyck Displays

Folderrek, brochure display of folderhouder nodig?

Veel bedrijven kiezen ervoor om een folderrek op hun balie of receptie te plaatsen. Op die manier kunnen ze hun producten en/of diensten aan alle bezoekers of klanten nog eens extra in de verf zetten. Ook veel winkels plaatsen flyer displays op hun toonbank. Onderzoek heeft uitgewezen dat een folder houder de toonbankverkoop immers aantoonbaar doet stijgen.

Bent u op zoek naar een folderstandaard of brochurehouder voor op uw balie of toonbank of naar een folderrek voor aan de wand? Bij Buyck Displays kan u terecht voor de folderdisplay naar uw wensen!

Folderrekken in verschillende standaardafmetingen

Een folder display, is een veel ordelijkere manier van presenteren dan de folders zo maar lukraak neerleggen. U kan ervoor kiezen om uw bedrijfsinformatie in een folder, op een pagina of in een brochure te laten drukken. Omdat u verschillende mogelijkheden hebt in formaten van folders, zijn ook de brochurestandaards in uiteenlopende formaten verkrijgbaar.

A4 & A5 folders

Bij Buyck Displays kan u in ons standaard assortiment niet alleen A5 displays en folderhouders voor A4 vinden, maar ook een folderhouder A6. Eén van de meest verkochte modellen is een folderstandaard A4, waarbij u nog de keuze heeft tussen een brochure houder A4 voor één enkel blad (een mooie presentatie voor bijvoorbeeld een prijskaart) of voor meerdere folders tegelijk.

Een A5 folderhouder hebben we momenteel in verschillende soorten. Zo vind u in ons assortiment een A5 folderhouder met 2 vakken, maar ook een
folderstandaard A5 voor één blad.

Folderhouder metaal

Wij bieden u vervolgens nog een ruime keuze in materialen. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld een folderhouder A4 in metaalplaat bestellen. Standaard verkrijgbaar in zilver vormt deze echt een stijlvolle eyecatcher voor op uw receptie of toonbank. Deze display is ook zeer geschikt als magazine display, waar u meerdere tijdschriften in kan plaatsen.

Plexiglas

Ook zeer stijlvol zijn plexiglas folderhouders. Naast verschillende plastic folderhouders A4 hebben we ook plexi folderhouders A5 en A6 in het standaardassortiment. Vindt u niet direct wat u zoekt? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een folderhouder op maat.

Brochure displays: staand of bevestigd aan de wand

Wilt u uw folders of brochures op een ruimtebesparende manier presenteren? Dan kan u kiezen voor een wandfolderhouder. Onze folderhouder A4 voor aan de wand in het standaardaanbod is voorzien van 6 vakken.

Wand

Een folderhouder aan de wand bevestigd, neemt nauwelijks plaats in beslag. Met een wandfolderhouder A4 kan u uiteenlopende folders overzichtelijk presenteren. U ziet dergelijke wand folderrekken bijvoorbeeld ook vaak gevuld met patiënteninformatie in wachtzalen van dokters, tandartsen enz.

Staand

Maar ook voor een folderhouder staand, al dan niet op wielen, kan u bij ons terecht. In ons standaard assortiment vind u folderhouder a4 staand . Het folderrek staand, heeft 3 vakken voor A4 folders, van elk 4 cm vakdiepte. De folderhouder A4 staand is in z’n totaliteit 42 cm hoog, 32 cm breed en 24 cm diep. Voor kleine borhcures en folders bieden we een folderhouder a5 staand.

Ruime keuze in brochurehouders bij Bucyk Displays

Of u nu op zoek bent naar een brochure houder in metaal, plexi of hout; een folderrek A4, A5 of A6… bij Buyck Displays vindt u altijd wat u zoekt! Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of een offerte op maat!