Haken display voor alle blisterverpakkingen - Buyck Displays

Displayhaken voor blister

Het is vaak een uitdaging om blisterverpakkingen op een aantrekkelijke manier te etaleren. Omdat deze verpakkingen worden gebruikt om kleinere producten te verpakken en hangen meestal aan display haken. Het juiste systeem is afhankelijk van de producten die u wilt tonen en de indeling van de winkels. Buyck Displays begrijpt dat en biedt daarom een grote collectie aan modellen, materialen en kleuren display haken.

Een blisterdisplay komt in verschillende soorten en maten. Buyck Displays biedt bijvoorbeeld staande displays op wieltjes. Dit is een blister rek waarbij de verpakkingen aan reeds bevestigde haken hangen. Dit hakendisplay is gemakkelijk te verplaatsen en springt vooral in het oog buiten de winkels of bij de ingang. Dit eenvoudige, maar veelzijdige hangdisplay is te verkrijgen in wit, grijs en zachtroze en kan u ook zonder wieltjes kopen. In kleiner formaat biedt het hakendisplay een creatieve oplossing om productenreeksen zoals sleutelhangers op een aantrekkelijke manier op toonbanken te presenteren. Voor sleutelhangers hebben we  overigens specifieke displays in ons assortiment.

Hanger displays met losse haken

Wanneer u producten wil tonen van verschillende afmetingen, is een hanger display met losse haken een goede keuze. Het display heeft een gaasstructuur waardoor u op elke gewenste plek losse haken kan bevestigen. Op deze manier kan u gemakkelijk producten van verschillende afmetingen ophangen. Zowel het haken display als de losse haken zijn verkrijgbaar bij Buyck Displays. Bovendien is er een groot aanbod in deze displays. U kan kiezen voor een staand en roterend display, een roterend toonbankdisplay, of een statisch model.

Ruime keuze aan display haken

Bij een display voor blister zijn goede display haken essentieel. Daarom heeft Buyck Displays een ruim assortiment aan verschillende haken. Een display met haken dient haken te hebben die bij het display passen en bovendien de juiste afmetingen hebben. Het assortiment display haken bestaat daarom uit haken van verschillende afmetingen zodat u uw hang display naar eigen inzicht kan inrichten. U kan tevens een display rek aanschaffen om aan uw blisterdisplay te hangen. Hier kan u bijvoorbeeld kleine producten in kwijt die niet opgehangen kunnen worden.