Een plexi display in allerlei vormen en maten - Buck Displays

Plexiglas display; Stijlvol presenteren

Wanneer u op zoek bent naar een representatieve en stijlvolle manier om brochures of producten te presenteren, dan komt u al snel uit op een plexiglas standaard. Bij Buyck Displays vindt u een plexiglas display in allerlei vormen en maten.

Van een plexiglas vitrine om producten in de kijker te zetten of om de verwezenlijkingen van uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen tot verschillende plexiglas boxen om kleinigheden overzichtelijk tentoon te stellen.

Wilt u een specifiek acryl display dat u niet in het standaard assortiment kan terugvinden, neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Voordelen van een acryl display

Waarom kiezen voor een plexi display? ‘Plexi’ is een kunststof op basis van acrylaat. Een acryl display wordt ook wel eens acrylglas of plexiglas display genoemd, maar eigenlijk heeft het niets met glas te maken. Al ziet het er op het eerste zicht misschien wel net als glas uit.

Een acryl standaard laat ongeveer 90% van het licht door; meer dan gewoon glas, dus. Het is daarom ook een goede vervanger voor glas. Bovendien zal een acryl display bijvoorbeeld veel lichter qua gewicht zijn en minder snel versplinteren dan één uit glas. Voor een display plexiglas als materiaal kiezen, biedt ook meer fabricagemogelijkheden wat vormen betreft.

Acrylaat is normaal gezien transparant, maar is bij ons ook in een matte variant of gekleurd verkrijgbaar. Zo heeft u heel wat mogelijkheden om uw plexiglas display helemaal in de stijl van uw bedrijf/merk of op maat van uw wensen te laten maken. Onze designers delen graag hun jarenlange ervaring en denken met u mee zodat we uw plexiglas standaards nog beter, duurzamer of handiger kunnen maken.

Plexiglas houders van Buyck Displays

Buyck Displays heeft al ruim 25 jaar ervaring in het fabriceren van displays in alle maten, materialen, vormen en voor elk doel. Voor een plexi display bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Zo hebben we bijvoorbeeld naast de plexi staanders ook schapverdelers, beschermkappen voor toonbanken, vitrines en allerlei doosjes met of zonder deksel in het assortiment zitten.

Zoekt u een acryl display voor horloges, zonnebrillen, penselen, pennen, kleinigheden, kaartjes, brochures, boeken, snoepgoed of allerlei promotieartikelen? Wij hebben het!

Neemt u gerust contact met ons op en verken samen met ons de eindeloze mogelijkheden.