Kaartenrek om postkaarten te etaleren - Buyck Displays

Kaarthouder

Met een kaartenrek kunt u wens- of ansichtkaarten, of bijvoorbeeld brochures op overzichtelijke wijze in een winkelketen of groothandel etaleren. Bent u op zoek naar etaleermogelijkheden in grotere hoeveelheden?

Ansichtkaarten houder

Voor postkaartenrekken en kaartenmolens in grootverkoop bent u bij Buyck Displays aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de fabricage en verkoop van wenskaartenrekken en allerlei ander displaymateriaal en verkoophulpmiddelen van hoge kwaliteit. Tevens kunt u voor kaarthouders en andere displaymogelijkheden op maat bij ons terecht.

Kaartenmolen tafelmodel

Een kaartenmolen is een zeer efficiënte manier om kaarten of folders extra onder de aandacht te brengen. Doordat het kaartenrek om zijn eigen as draait, wordt een hogere opslagcapaciteit bereikt en kunt u tegelijkertijd een uitgebreid overzicht aan kaarten presenteren.

Er zijn de zogeheten draaidisplays, maar ook een balie kaartenmolen behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een grotere hoeveelheid aan kaartenmolens tafelmodellen te koop? U heeft bij Buyck Displays een ruime keuze in tafelmodel kaartenmolens, van grote tot kleine kaartmolens.

Wilt u ook kaartenmolens gebruiken voor beurzen? De kaartenstandaard tafelmodel is zeer geschikt op welkomstbalie’s. Neemt u gerust contact met ons op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Onbeperkte keuze in kaarten displays bij Buyck Displays

Naast de kaarthouder zijn er natuurlijk nog veel andere kaartenrekken om uit te kiezen. Misschien wilt u kaartenrekken aan uw wanden? Of verschillende kaartenrek tafelmodellen in plexiglas? Vindt u in ons aanbod standaard displays niet direct de kaarten display die u zoekt? Dan kan u ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wij creëren voor u graag het ansichtkaarten rek voor uw producten, geheel in de stijl en de afmetingen die u wenst! Ook voor andere soorten kasten en rekken kan u bij Buyck Displays terecht.