Servettenhouders om servetten te presenteren - Buyck Displays

Servetten display

Wilt u graag een nieuwe servettenhouder of servettenbox om uw servetten serie te presenteren? Buyck Displays geeft u de mogelijkheid om uw servetten voortaan op een handige en overzichtelijke wijze te presenteren in winkel(ketens) of beurzen, door middel van een servetten display.

Servetten kopen; functioneel en overzichtelijk

Om uw servettenreeks te presenteren is overzichtelijkheid van belang. Wanneer een servettenrek in een winkel moet komen te staan, is voor de winkelier tegelijkertijd een ruimtebesparende en duurzame oplossing van belang. De PP.910.23.55 servettenhouder biedt deze oplossing dan ook voor u en uw servetten. Deze servettendisplay is standaard in zilver te verkrijgen en biedt met 32 vakken plek voor 192 pakjes van 33cm x 33cm.

Wilt u liever een iets ander design en hebt u een groter assortiment aan servetten te bieden? Dan kunt u kiezen voor de servettenhouder PW0500. Doordat dit model 48 vakken heeft, kunt u hier maar liefst 288 pakjes per display op kwijt. De hoogte van beide modellen is 180cm en u hebt tevens de mogelijkheid om uw logo in de logohouder aan de bovenkant te presenteren.

Beide modellen zijn bovendien gemaakt van metaal. Kartonnen displays zijn misschien een prima tijdelijke oplossing, maar als u een servettenhouder voor langere tijd zoekt, dan bent u met een metalen servettenhouder vele malen beter af. Deze zijn immers erg duurzaam en sterk, zodat ze een langere levensduur hebben. In tegelstelling tot kartonnen displays, kunt u de servettenhouders van Buyck Displays ook draaien. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in winkels, terwijl u niet hoeft in te leveren op overzichtelijkheid. Door de wieltjes onder het model, is de servettenhouder bovendien erg mobiel en kunt u deze gemakkelijk op een andere plek neerzetten wanneer u dat wenst.

Een servet houder van Buyck Displays

Buyck Displays biedt al meer dan 25 jaar lang kwalitatieve displays op maat. Het streven van Buyck Displays is dan ook een servettenhouder maken van kwaliteit, tegen een gunstige prijs. Zoekt u naast een plek voor uw servetten, ook een speciale display voor kaarten of boeken displays, of wilt u andere geschenken op een slimme en elegante wijze uitstallen in uw winkel? Buyck Displays helpt u graag verder, zelfs op het gebied van displays voor snoepgoed of andere producten die u op de toonbank wilt presenteren.