Plexiglas box om geordend de presenteren - Buyck Displays

Plexiglas box; orderlijk presenteren

Wanneer uw bedrijf, winkel of beursstand er ordelijk uitziet, dan maakt u al een goede eerste indruk op klanten. Heeft u veel kleine producten, hebbedingetjes of promotiemateriaal, dan is het niet altijd even eenvoudig om de orde te bewaren. In een plexiglas box kan u kleine producten geordend en duidelijk aan uw klanten presenteren.

Bij Buyck Displays kan u een plexiglas kubus in allerlei vormen, soorten en maten kopen. Klein of groot, met of zonder deksel, vierkant of rechthoekig,… De mogelijkheden zijn oneindig!

Voordelen van een plexiglas box

Een box van plexiglas laat ongeveer 90% van het licht door en wordt daarom vaak gebruikt om glas te vervangen.

Een groot voordeel is dat een plexiglas box veel lichter is qua gewicht dan glas. Dat is wel zo handig wanneer u op een winkelschap heel veel verschillende kleine en grote doosjes wilt kunnen zetten.

Nog een voordeel is dat een acryl box, in tegenstelling tot glas, niet versplintert als het valt. Tot slot is een plexiglas doos zeer eenvoudig in allerlei vormen te produceren.

In een plexi kubus kan iedereen onmiddellijk zien wat er in zit. Soms levert dat echter een chaotisch totaalbeeld op en dan is het fijn zijn dat u bij Buyck Displays een PMMA box ook in mat of in kleur kan bestellen. Wilt u er graag uw logo of iets anders op laten drukken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Plexiglas box in alle maten, kleuren en vormen bij Buyck Displays

Buyck Displays heeft al ruim 25 jaar ervaring in de fabricage van kwalitatieve displays standaard en op maat in hout, metaal en plexiglas. Bent u op zoek naar een welbepaalde box in plexiglas en ziet u deze niet in ons standaard assortiment terug? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een kubus in plexiglas op maat.

Wij gaan altijd dat stapje verder om u het beste product te bezorgen volgens uw specifieke wensen. Bij ons kan u vertrouwen op de beste prijzen en een sterke service!