Plexiglas box op maat gemaakt - Buyck Displays

Plexiglas op maat

Displays van plexiglas op maat: natuurlijk bij Buyck Displays

Buyck Displays heeft ruim 25 jaar ervaring in de fabricage van display producten. Of u nu boeken, sieraden, schrijfwaren, snoep of u uw informatiefolders helder wil presenteren. Afhankelijk van uw specifieke wensen maken wij graag uw displays van plexiglas op maat voor u.

Kiest u bijvoorbeeld voor een staande display, een ruimtebesparende wanddisplay of een toonbankdisplay? In onze display shop vindt u een uitgebreid aanbod aan hoogkwalitatieve standaard plexiglas displays. Maar natuurlijk maken we uw producten display ook graag volledig op maat. Dankzij de expertise van Buyck Displays zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd.

Ontdek de mogelijkheden van plexi op maat

Met een professioneel display kunt u uw producten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier presenteren. Ook als u buiten de gebaande paden treedt en bijvoorbeeld een bijzonder assortiment cadeauartikelen te koop aanbiedt, of als u uw eigen handgemaakte waren wil tonen. Omdat er voor dergelijke producten geen standaardmodellen op de markt zijn, kunt u bij ons uw product displays geheel op maat laten maken. Want juist een bijzonder product verdient een perfecte presentatie.

Wij raden graag plexiglas aan als het ideale materiaal voor uw product display. Plexiglas laat zich in alle mogelijke vormen snijden en ombuigen. Bovendien kunnen wij het in een groot aantal mooie kleuren leveren en is het materiaal bedrukbaar, bijvoorbeeld met uw eigen logo. Plexiglas oogt professioneel en verzorgd en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien gaat het een leven lang mee. Een producten display van plexiglas is dan ook voor meerdere doeleinden een uitstekende keuze.

Bestel uw display op maat bij Buyck Displays

Wilt u voor winkels en of bedrijven graag een of meerdere displays van plexiglas op maat bestellen? Buyck Displays levert snel en tegen een scherpe prijs. Onze ontwerpers nemen graag al uw wensen met u door. Zo realiseren we samen met u het perfecte display op maat voor uw winkel. Bent u nog niet zeker over het type display dat u zoekt? Natuurlijk zetten wij onze jarenlange ervaring graag in om u vrijblijvend van advies te voorzien.

Als u benieuwd bent naar onze mogelijkheden of meteen een offerte aan wil vragen, neem dan gerust contact met ons op! We horen graag van u.