Digitale displays - Buyck Displays

Digitale displays

Onze all-in-one digitale displays zijn voorzien van een commercieel scherm, een ingebouwde mediaspeler en bijbehorende content management systeem software. De totaaloplossing zorgt ervoor dat ze eenvoudiger te installeren zijn, gemakkelijker onderhouden kunnen worden én kosteneffectiever zijn. Moeten we nog meer zeggen?

Digitale displays zijn inzetbaar in diverse sectoren. Denk maar aan het vastgoed, de horeca, de retail, de gezondheidszorg, het onderwijs, het openbaar vervoer, de entertainmentindustrie, het kantoor, enzovoort. We lichten de voornaamste voordelen even toe aan de hand van de meest populaire sectoren:


Vastgoed

Je ziet meer en meer digitale displays in de etalage van immobiliënkantoren, waar ze maar al te graag de meest interessante panden in de kijker willen zetten. Digitale displays zijn vier keer helderder dan een televisiescherm, waardoor ze gegarandeerd de aandacht trekken van voorbijgangers en potentiële klanten. Bovendien zorgen ze voor vier keer meer views dan statische displays.

Retail

Tegenwoordig zijn digitale displays niet meer weg te denken in de detailhandel, waar elk merk als het ware vecht om de aandacht van de klant. Ze kunnen worden ingezet als promotie of klantbetrokkenheid in de winkelruimte of als eyecatcher in de winkeletalage. In vergelijking met statische displays trekken ze maar liefst vier keer meer de aandacht.

Horeca

Digitale displays zijn razend populair in de horeca. Je ziet ze voornamelijk bij grote fastfoodketens als menubord. Daar zorgen ze voor maar liefst 31,8% meer verkoop. Daarnaast doen ze ook dienst als informatiebord bij hotels, nachtclubs en cateringlocaties. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar verhogen ook de klanttevredenheid met 46%.

Gezondheidzorg

Intussen maken digitale displays ook hun intrede in de gezondheidszorg. Ze vereenvoudigen de communicatie tussen ziekenhuizen en zorginstellingen enerzijds en personeel en patiënten anderzijds. Denk maar aan informatie delen, aanmelden, bewegwijzering…
Daarnaast verbeteren ze ook het niveau van de zorg, doordat artsen en specialisten nauwkeuriger te werk kunnen gaan.

Download onze catalogus

Op zoek naar meer (product)informatie? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang meteen onze digitale catalogus: