Folderhouders biedt uw klanten overzicht - Buyck Displays

Folderdisplay, folderrek of folderhouder nodig?

Wanneer je ervoor kiest om een folderdisplay op balies of recepties te plaatsen., kan je op die manier de producten en/of diensten aan alle bezoekers of klanten nog eens extra in de verf zetten. Ook in winkels kan je een folderdisplay op de toonbank plaatsen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een folder display de toonbankverkoop immers aantoonbaar doet stijgen. Bent u op zoek naar folderhouders of brochurehouders voor op balies of toonbanken of naar folderrekken voor aan de wand? Bij Buyck Displays kan u terecht!

Folderhouders in verschillende standaardafmetingen

In een display folders onder de aandacht brengen, is een veel ordelijkere manier van presenteren dan de folders zo maar lukraak op een balie of toonbank neerleggen. Afhankelijk van uw boodschap, kan u ervoor kiezen om de bedrijfsinformatie in een folder, op een pagina of in een brochure te laten drukken. Omdat u verschillende mogelijkheden hebt in formaten van folders, zijn ook de folder houders in uiteenlopende formaten verkrijgbaar.

Bij Buyck Displays kan u in ons standaard assortiment niet alleen een A4 display en A5 display vinden, maar ook een folderhouder A6 en een folderhouder 1/3 A4, ideaal voor de in drieën geplooide A4 folders die u zo vaak ziet. Eén van de meest verkochte modellen is een folderdisplay A4, waarbij u nog de keuze heeft tussen een display A4 voor één enkel blad (een mooie presentatie voor bijvoorbeeld een prijskaart) of voor meerdere folders tegelijk.

Wij bieden u vervolgens nog een ruime keuze in materialen. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld een folderhouder A4 in metaalplaat bestellen. Standaard verkrijgbaar in zilver vormt deze echt een stijlvolle eyecatcher voor op uw receptie of toonbank. Deze A4 folderhouder heeft 3 vakken voor A4 folders, van elk 4 cm vakdiepte. De folder houder is in z’n totaliteit 42 cm hoog, 32 cm breed en 24 cm diep. We hebben tevens een vloer folderhouder A4 in zilverkleurig metaal in het standaardaanbod zitten, eveneens voorzien van 3 vakken.

Ook zeer stijlvol zijn folder houders in plexiglas. Naast verschillende plexi folderhouders A4 hebben we ook plexiglas folderhouders A5 en A6 in het standaardassortiment. We hebben ze voor de presentatie van één enkel blad per keer, voor meerdere bladen tegelijk, maar ook in verschillende niveaus. Vindt u niet direct wat u zoekt? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een folderhouder op maat.

Folderrekken; Staand of bevestigd aan de wand

Wilt u uw folders of brochures op een ruimtebesparende manier presenteren? Dan kan u kiezen voor een wandfolderhouder. Een folderrek A5 of folderhouder A4 aan de wand bevestigd, neemt nauwelijks plaats in beslag. Met een folderrek aan de wand kan u uiteenlopende folders overzichtelijk presenteren. U ziet dergelijke folderrekken bijvoorbeeld ook vaak gevuld met patiënteninformatie in wachtzalen van dokters, tandartsen enz. Maar ook voor een staand folder rek, al dan niet op wielen, kan u bij ons terecht.