Sleutelhanger rekje voor op de toonbank - Buyck Displays

SLEUTELHANGER DISPLAYS

DÉ SLEUTELHANGER HOUDER VOOR UW TOONBANK

Veel klanten die in de rij voor de kassa staan, of tijdens de betaling moeten wachten, kijken vaak nog even om hun heen. Met een sleutelhanger houder op de toonbank, kunnen sleutelhangers en andere kleine producten op een ruimtebesparende manier uitstallen, als extraatje voor de klant. Met een toonbank model kan een klein scala aan producten toegevoegd worden, zonder dat u het gevoel hebt dat de hele winkel is veranderd in een speciaalzaak voor sleutelhangers. Op deze wijze is de toonbank een stuk minder leeg en kan er toch een groter assortiment kwijt in dewinkel.

SLEUTEL HANGER DISPLAY: VERSCHILLENDE MODELLEN

Buyck biedt vijf verschillende soorten sleutelhanger displays aan. Dit zijn allemaal modellen die fungeren als toonbank sleutelhanger houder. Bent u gecharmeerd van een subtiele witte sleutelhanger display? Dan is de PW065 sleutelhanger houder misschien iets voor u. De PW065 biedt twee etages, waar u op de bovenste etage zeven haken hebt om uw producten aan te hangen en op de onderste etage zes haken. U kunt hier in totaal dus moeiteloos dertien verschillende producten op overzichtelijke wijze op kwijt. De afstand tussen de etages is 19,5 centimeter, waardoor u dus ook andere kleine objecten kunt presenteren aan de PW065 sleutelhanger display. Wat dacht u bijvoorbeeld van oorbellen of haarbenodigdheden zoals elastiekjes en haarknipjes? Buyck Displays biedt dan ook multifunctionele modellen en tevens de optie om een logo te plaatsen in het speciale logovakje aan de bovenkant van de sleutelhanger display.

Ook hebt u keuze uit vier andere modellen. De PW065 sleutelhanger houder is wit, maar u kunt ook voor een zwarte sleutelhanger display kiezen. Daar is de PW061 een voorbeeld van. De PW061 heeft bovendien een strakker design, dat alle sleutelhangers in één simpele blik weergeeft. Of gaat u liever voor een model dat aan twee kanten producten laat zien? De keuze is volledig aan u. De metalen sleutelhanger displays zijn bovendien allemaal zeer stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. U kunt de metalen displays gewoon afstoffen en zo nu en dan met een natte doek af doen.

EEN SLEUTELHANGER DISPLAY VAN BUYCK

Bent u geïnteresseerd in nieuwe toonbank sleutelhanger displays of één van de andere displays die Buyck Displays u te bieden heeft? Voor een offerte of eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen voor aanvullende informatie.